Ne spreglej!

KONČNA RAZPRODAJA!! -20% popust na Cheeky Wipes pralne robčke in dodatke! Do 31.1.2018 oz. do razprodaje zalog!

Anabanana slinček za hranjenje

Cik zak modrovijolični / temnovijolična
Cik zak modrovijolični / temnovijoličnaŽelvice / zelenaDinozavri / oranžnaRobotki / temnomodraPeace / roza
( 0 )
14,00 €
Vzorec/obroba:


+

 

Skoraj škoda izgubljati besede za ta krasen, nepremočljiv Anabanana slinček za hranjenje! Širok in ravno dovolj dolg, da se ne viha v naročju najmlajših in da ne sega čez mizo triletnikom.

Preprosto ga po uporabi sperete pod vodo in hitro bo spet suh! Ročno izdelano v Anabanani. Magnetno zapenjanje, za vratom pa najdete tudi pritiskač za zmanjšanje obsega vratu - da bo prav tudi najmlajšim in da juha ne bo po vratu malčkov tekla pod slinček.

Kot vsi Anabanana izdelki je seveda pralen v pralnem stroju na 40 stopinj Celzija. Če ga boste sušili v sušilciu pa pozor, dajte ga v zaščitno vrečko, da se v žep ne bodo lovila ostala oblačila.

Sestava: 100% poliester, med plastema poliestra je nepremočljiva plast, ki se ne spere z materiala; obroba: 100% bombaž. Slinček je prijeten tudi na otip.

 

Izbirate za darilo? Dodajte še nekaj Cheeky pralnih robčkov za brisanje rok in obrazov (pa tudi stolčka, mize in kuhinje!) in podarite super praktičen komplet za doma in vsepovsod.

 

Trenutno slinčkov nimamo na zalogi. Za naročilo treh ali več kosov pišite k nam in z veseljem vam bomo odgovorili in jih zašili le za vas, če bo le možno.

List of the comments:
No comments have been posted yet.